Wij bieden ook mogelijkheden voor een afstudeerproject of –onderzoek.

Heb je interesse in een stageplaats bij Juzt?Sluitingstermijnen HBO

Juzt hanteert de volgende reactietermijnen:

  • aanvang stage in september? Dien uiterlijk 15 maart een verzoek in.
  • aanvang stage in februari? Dien uiterlijk 1 november een verzoek in.

Buiten de genoemde data nemen wij geen stageverzoeken in behandeling.

Let op!

Studenten van de Avans Hogeschool locatie Breda en Fontys Hogeschool kunnen hun stageverzoek niet rechtstreeks naar Juzt sturen, maar naar het praktijk-/stagebureau van hun eigen opleiding. Het praktijk-/stagebureau van beide opleidingen zorgt voor contact met Juzt.

In maart/april vindt de selectieprocedure plaats voor de stages die starten in september. Deze procedure wordt centraal gecoördineerd voor alle stageafdelingen. Je mag je voorkeur aangeven voor een bepaalde locatie, doelgroep of hulpvorm, maar dit is voor de academische stages niet noodzakelijk.

Stagevergoeding MBO / HBO

Stagiaires ontvangen bij Juzt een stagevergoeding conform de cao Jeugdzorg. De vergoeding bedraagt € 250,- bruto per maand op basis van een 32-urige stageweek. Dit bedrag is inclusief reiskosten.

VOG

Om stage te kunnen lopen of een afstudeeropdracht te kunnen uitvoeren bij Juzt, hebben wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig. Via onze HRM administratie krijg je digitaal een aanvraag VOG verklaring toegestuurd. Na ontvangst van de VOG wordt een stagecontract opgesteld. De kosten voor de VOG worden uiteraard vergoed door Juzt.


Juzt biedt ook de volgende mogelijkheden: