Vacatures / Vrijwilligers

Pedagogisch medewerker A Teteringen

24 u/wk

Juzt zoekt een Pedagogisch medewerker A (jeugdzorgwerker C) met een kalm brein, bevlogen in het werken met jongeren 

tbv Dagtrainingscentrum De Koers te Teteringen voor 24 upw

Lees meer

Medewerker zorgadministratie en -facturatie

32-36 u/wk

Voor onze afdeling Finance & Control zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Medewerker zorgadministratie en -facturatie voor 32-36 uur per week.

Lees meer

Junior Behandelcoördinator

28 u/wk

Ten behoeve van de sector Juzt Plus zijn wij op zoek naar een gedreven en betrokken

Junior BEHANDELCOORDINATOR voor 28  uur per week

Lees meer

Behandelcoördinator

32 - 36 u/wk

Ten behoeve van de sector Juzt Plus zijn wij op zoek naar een gedreven en betrokken

BEHANDELCOORDINATOR voor 32 - 36  uur per week

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Juzt is een jeugdzorgaanbieder met waarbij de CAO Jeugdzorg wordt gehanteerd. Deze CAO kenmerkt zich onder andere door aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld van 8% en een dertiende maand van 8,3%, deelname in het pensioenfonds PFZW en 200 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband. Van dat vakantieverlof kan 56 uur ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Er zijn bovendien gunstige regelingen voor medewerkers, zoals ouderschapsverlof (50% doorbetaald ouderschapsverlof bij kinderen tot 8 jaar).

Collectieve zorgverzekeringen

Medewerkers van Juzt en hun gezinsleden, kunnen gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Hiervoor heeft Juzt afspraken gemaakt met VGZ, IZZ en CZ-zorgverzekeringen. Meer informatie over deze collectiviteit is op te vragen bij de afdeling HRM. Bovendien ontvangt de Juzt-medewerker maandelijks 20 euro bruto als tegemoetkoming in de premie van de zorgverzekering. Voor o.a. schadeverzekeringen heeft Juzt afspraken gemaakt met verzekeringsmaatschappij Centraal beheer Achmea, waardoor medewerkers gebruik kunnen maken van kortingen bij het afsluiten van verzekeringen.

Meer informatie?

Bel de afdeling HRM op 076 – 525 64 44 of mail naar hrm@juzt.nl