Vacatures / Vrijwilligers

Hulpverlener Ambulant Volwassenen SG Breda

32 upw

Juzt zoekt tbv safegroup locatie Breda een Hulpverlener Ambulant (Volwassenen) 2 upw

 

Lees meer

Jeugdzorgwerker C

20 u/wk

Juzt zoekt Jeugdzorgwerker C tbv Daghulp Jongere Jeugd (MKD) Oosterhout voor 20 upw

 

Lees meer

Pleegzorg begeleider

24-32 u/wk

Voor de afdeling Pleegzorg, kernteam crisis kort verblijf, zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

 Pleegzorg Begeleider

24-32 uur per week (tijdelijk van 1 oktober 2017 tot 1 mei 2018)

 

Lees meer

Pedagogisch medewerker B - Project Ervarend Leren (PEL)

36 u/wk

Juzt zoekt per direct voor Project Ervarend Leren (PEL ) te Tholen een Pedagogisch medewerker B, bevlogen in het werken met jongeren, voor 36 uur per week. 

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Juzt is een jeugdzorgaanbieder met waarbij de CAO Jeugdzorg wordt gehanteerd. Deze CAO kenmerkt zich onder andere door aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld van 8% en een dertiende maand van 8,3%, deelname in het pensioenfonds PFZW en 200 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband. Van dat vakantieverlof kan 56 uur ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Er zijn bovendien gunstige regelingen voor medewerkers, zoals ouderschapsverlof (50% doorbetaald ouderschapsverlof bij kinderen tot 8 jaar).

Collectieve zorgverzekeringen

Medewerkers van Juzt en hun gezinsleden, kunnen gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Hiervoor heeft Juzt afspraken gemaakt met VGZ, IZZ en CZ-zorgverzekeringen. Meer informatie over deze collectiviteit is op te vragen bij de afdeling HRM. Bovendien ontvangt de Juzt-medewerker maandelijks 20 euro bruto als tegemoetkoming in de premie van de zorgverzekering. Voor o.a. schadeverzekeringen heeft Juzt afspraken gemaakt met verzekeringsmaatschappij Centraal beheer Achmea, waardoor medewerkers gebruik kunnen maken van kortingen bij het afsluiten van verzekeringen.

Meer informatie?

Bel de afdeling HRM op 076 – 525 64 44 of mail naar hrm@juzt.nl