Vacatures / Vrijwilligers

Jeugdzorgwerker C

28 - 32 uur per week

Juzt de Vliethoeve zoekt krachtige jeugdzorgwerkers in Kortgene! Jeugdzorgwerkers C voor 28 - 32 uur per week. Heb jij een kalm brein en bevlogen in het werken met jongeren? Solliciteer dan direct!

Lees meer

Flex jeugdzorgwerker D

36 uur per week & 8+ uur per week

Juzt zoekt per direct voor Project Ervarend Leren (PEL ) te Tholen een Krachtige en bevlogen Flex Jeugdzorgwerker D
(voor 36 uur en 8 + uur per week)

Lees meer

Jeugdzorgwerker D

30 u/wk

 

Juzt zoekt voor de gesloten groep Orcus, de Krabbebossen een Jeugdzorgwerker D voor 30 uur per week met een kalm brein, bevlogen in het werken met jongeren.

 

 

Lees meer

Jeugdzorgwerkers D, Trajectgroep

30-36 u/pw
Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Juzt is een jeugdzorgaanbieder met waarbij de CAO Jeugdzorg wordt gehanteerd. Deze CAO kenmerkt zich onder andere door aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld van 8% en een dertiende maand van 8,3%, deelname in het pensioenfonds PFZW en 200 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband. Van dat vakantieverlof kan 56 uur ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Er zijn bovendien gunstige regelingen voor medewerkers, zoals ouderschapsverlof (50% doorbetaald ouderschapsverlof bij kinderen tot 8 jaar).

Collectieve zorgverzekeringen

Medewerkers van Juzt en hun gezinsleden, kunnen gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Hiervoor heeft Juzt afspraken gemaakt met VGZ, IZZ en CZ-zorgverzekeringen. Meer informatie over deze collectiviteit is op te vragen bij de afdeling HRM. Bovendien ontvangt de Juzt-medewerker maandelijks 20 euro bruto als tegemoetkoming in de premie van de zorgverzekering. Voor o.a. schadeverzekeringen heeft Juzt afspraken gemaakt met verzekeringsmaatschappij Centraal beheer Achmea, waardoor medewerkers gebruik kunnen maken van kortingen bij het afsluiten van verzekeringen.

Meer informatie?

Bel de afdeling HRM op 076 – 525 64 44 of mail naar hrm@juzt.nl