Vacatures / Vrijwilligers

Flex Jeugdzorgwerker D (2018-16)

8+

Voor de afdeling Jeugd en Zelfstandigheid Oost (bestaande uit de Zelfstandigheidstraining Breda/Oosterhout en het Fasehuis te Breda) zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van Flex Jeugdzorgwerker D voor minimaal 8 uur per week.

 

 

 

Lees meer

Activiteitenbegeleiders Vliethoeve (2018-15)

24 upw

De Vliethoeve in Kortgene is op zoek naar Activiteitenbegeleiders.

 

Lees meer

Jeugdzorgwerkers C, Lievenshove (2018-12)

28-36 u/pw

We zoeken mensen voor de locatie Lievenshove te Oosterhout.

 

Lees meer

Jeugdzorgwerkers D, Lievenshove (2018-11)

28-36 u/pw

We zoeken mensen voor de locatie Lievenshove te Oosterhout.

 

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Juzt is een jeugdzorgaanbieder met waarbij de CAO Jeugdzorg wordt gehanteerd. Deze CAO kenmerkt zich onder andere door aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld van 8% en een dertiende maand van 8,3%, deelname in het pensioenfonds PFZW en 200 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband. Van dat vakantieverlof kan 56 uur ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Er zijn bovendien gunstige regelingen voor medewerkers, zoals ouderschapsverlof (50% doorbetaald ouderschapsverlof bij kinderen tot 8 jaar).

Collectieve zorgverzekeringen

Medewerkers van Juzt en hun gezinsleden, kunnen gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Hiervoor heeft Juzt afspraken gemaakt met VGZ, IZZ en CZ-zorgverzekeringen. Meer informatie over deze collectiviteit is op te vragen bij de afdeling HRM. Bovendien ontvangt de Juzt-medewerker maandelijks 20 euro bruto als tegemoetkoming in de premie van de zorgverzekering. Voor o.a. schadeverzekeringen heeft Juzt afspraken gemaakt met verzekeringsmaatschappij Centraal beheer Achmea, waardoor medewerkers gebruik kunnen maken van kortingen bij het afsluiten van verzekeringen.

Meer informatie?

Bel de afdeling HRM op 076 – 525 64 44 of mail naar hrm@juzt.nl