Vacatures / Vrijwilligers

Assistent Controller

32-36 u/wk

Voor onze afdeling Finance&Control zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Assistent Controller voor 32-36 uur per week.

Lees meer

Administratief medewerker B

16 u/wk

We zoeken voor secretariële ondersteuning tbv de Daghulp Jongere Jeugd Oosterhout een administratief medewerker B voor 16 upw

 

 

Lees meer

Hulpverlener Ambulant Wonen Volwassenen SG Breda / (PMA)

32 upw

Voor de locatie Breda, West-Brabant, zoekt Juzt Safegroup voor tijdelijke uitbreiding van het team een Hulpverlener/

1 hulpverlener /PMA met de combinatie: Ambulant Wonen (Crisisunit) 16 uur en

Ambulant Wonen (Kind & Volwassenen) 16 uur per week (met als aandachtsgebied Activiteitenbegeleiding)

 

 

Lees meer

Hulpverlener Ambulant Wonen Crisisunit SG / (PMA)

28 upw

Voor de locatie Breda, West-Brabant, zoekt Juzt Safegroup voor tijdelijke uitbreiding van het team een Hulpverlener Ambulant Wonen Crisisunit / (PMA) 28 upw

 

 

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Juzt is een jeugdzorgaanbieder met waarbij de CAO Jeugdzorg wordt gehanteerd. Deze CAO kenmerkt zich onder andere door aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld van 8% en een dertiende maand van 8,3%, deelname in het pensioenfonds PFZW en 200 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband. Van dat vakantieverlof kan 56 uur ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Er zijn bovendien gunstige regelingen voor medewerkers, zoals ouderschapsverlof (50% doorbetaald ouderschapsverlof bij kinderen tot 8 jaar).

Collectieve zorgverzekeringen

Medewerkers van Juzt en hun gezinsleden, kunnen gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Hiervoor heeft Juzt afspraken gemaakt met VGZ, IZZ en CZ-zorgverzekeringen. Meer informatie over deze collectiviteit is op te vragen bij de afdeling HRM. Bovendien ontvangt de Juzt-medewerker maandelijks 20 euro bruto als tegemoetkoming in de premie van de zorgverzekering. Voor o.a. schadeverzekeringen heeft Juzt afspraken gemaakt met verzekeringsmaatschappij Centraal beheer Achmea, waardoor medewerkers gebruik kunnen maken van kortingen bij het afsluiten van verzekeringen.

Meer informatie?

Bel de afdeling HRM op 076 – 525 64 44 of mail naar hrm@juzt.nl