Volle kracht vooruit!

02-okt-2019

Het is oktober 2019. Op het moment van schrijven is het nog onduidelijk hoe de toekomst voor Juzt eruit gaat zien. Toch zijn wij op het pleegouderbureau opgewekt en positief. Want ondanks dat het lijkt alsof er over Juzt niets positiefs meer geschreven kan worden in de media, blijven aspirant pleegouders zich aanmelden om voor (on)bepaalde tijd iets te kunnen betekenen voor een kind wat zoekt naar warmte en stabiliteit, naar iemand die ze echt ziet en aandacht heeft voor hun wensen en dromen.

Wij hebben al vele aspirant pleegouders mogen horen, begeleiden, trainen en bijscholen en we hebben meerderen van jullie gezien op de maandelijkse informatieavonden. Ondanks de woelige storm die over Juzt raast, worden wij nog steeds verblijd met jullie komst. Bij pleegzorg gaat het tenslotte niet om het geld of de naam. Nee, het gaat om het belang van “onze kinderen” die wachten op jullie om, zo lang als nodig, naar een fijn plekje te kunnen.

Jullie enthousiasme motiveert ons als team om nóg gerichter te kijken naar waar de wensen en behoeftes liggen van jullie als pleegouder, en hoe we pleegzorg nog beter kunnen maken met elkaar. Jullie inzet werkt aanstekelijk en daardoor gaan we alleen maar nog meer ons best doen. Want jullie blijven zo ontzettend nodig, wat er ook met Juzt gebeurt.

Oprecht dank!