Matchingsavond

02-okt-2019

Op woensdag 30 oktober van 19:30 uur tot 21:00 uur organiseren we een matchingsavond aan de Erasmusweg 34 te Breda. Tijdens deze avond kan je informatie inzien over kinderen die op de wachtlijst staan. Via een profiel kan je een kijkje nemen in het leven van een kind; wie het is en wat het specifiek nodig heeft. Mogelijk past een kind in jullie gezinssituatie en kunnen we dat met elkaar verder onderzoeken.

Naast het bekijken van profielen is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen, bijvoorbeeld over matching in het algemeen, maar ook over de procedure, of waarom het soms lang kan duren voordat er een kind geplaatst wordt. Tijdens deze avond willen wij extra aandacht besteden aan kinderen die in een gezinshuis wonen en waarvoor regelmatig in weekenden en vakanties een logeergezin nodig is. Iedereen die bij ons is ingeschreven als pleegouder is welkom. Ben je pleegouder, maar heb je nog geen plaatsing? Hebben jullie al een pleegkind en is er ruimte voor een bijplaatsing? Of heb je vragen over matching? Meld je dan aan, je bent van harte welkom op 30 oktober.

Mocht je naar aanleiding van deze avond met ons in gesprek willen over een mogelijke (bij)plaatsing, dan zullen wij dit altijd bespreken met je pleegzorgbegeleider. Netwerkgezinnen dienen in principe eerst de stap-training te volgen voor zij een, voor hen onbekend, kind kunnen opvangen.

Aanmelden kan tot 25 oktober as. Stuur een mail naar: ellen.dubbeld@juzt.nl en geef daarbij s.v.p. even door of je alleen of samen komt.