Medewerkers van Shire klussen op Laanzicht

14-dec-2018

Shire is een wereldwijd opererend biotechnologisch bedrijf dat zich richt op het verlenen van diensten aan mensen die lijden aan zeldzame ziekten en zeer specifieke aandoeningen. Eén maal per jaar zet het personeel zich in onder de noemer “Global day of Service”. Dit jaar heeft Shire Nederland gekozen voor de stichting “Het vergeten kind”. Deze stichting koppelde Shire aan Juzt. Er is veel gerealiseerd die dag op de locatie Laanzicht van Juzt. 
Op dit bosrijke terrein staan de gezinshuizen en de huizen Lima en Montreal; twee leefgroepen voor jongeren. Het amfitheater en de speeltoestellen zijn opgeknapt. Ook hebben de huiskamers van de leefgroepen Lima en Montreal een frisse make-over gekregen. 
Van de schenking, gedaan door Shire, worden twee voetbaldoelen gekocht voor het veld op Laanzicht. De bewoners van Laanzicht zijn hier erg blij mee en de medewerkers zelf hebben ook een leuke dag gehad, zo blijkt uit hun reactie: “Wij hebben het als een onvergetelijke dag ervaren! Het weer was prachtig, de verhalen ingrijpend en de locatie bijzonder. Nogmaals dank dat we jullie deze dag konden ondersteunen!”
Uiteraard bedanken wij de 30 medewerkers van Shire voor deze geweldige dag!