Weekendgezin gezocht voor Dennis

04-dec-2019

Dennis (7 jaar) verblijft in een gezinshuis. We zoeken voor één weekend per vier weken en af en toe in de vakanties een pleeggezin omdat we zien dat hij eigenlijk te jong is om in het logeerhuis te verblijven. Hij kan moeilijk aansluiting vinden en mag niet meedoen met de oudere kinderen wat hem erg frustreert.

Dennis heeft een behoorlijke ontwikkelingsachterstand. Hij heeft veel baat bij één op één aandacht en duidelijke maar ook sensitieve opvoeders. Hij zit op een school voor speciaal onderwijs. Ondanks de problematiek die Dennis laat zien, zien we dat hij het erg goed doet in een één op één setting. Hij is lief en behulpzaam en kan genieten van de aandacht die hij dan krijgt. Dennis is een leuk en lief mannetje om te zien en heeft iets aandoenlijks. Dennis speelt graag met duplo en knutselen vindt hij ook leuk. Hij heeft wel moeite met zichzelf vermaken, maar buiten spelen en mee helpen vindt hij heel fijn.

Voor Dennis zoeken we een gezin in de buurt van Breda en omstreken, maar als weekendpleegouders bereid zijn te rijden mag het ook verder weg. Een rustige omgeving waar hij veel buiten kan zijn doet hem goed.

Zie je mogelijkheden voor plaatsing van Dennis in jouw gezin voor één weekend in de vier weken, neem dan contact op met Ellen Dubbeld (ellen.dubbeld@juzt.nl of 06-11179651). Zij gaat dan samen met jou, en je begeleider kijken of er sprake is van een goede match. Netwerkgezinnen dienen eerst de stap-training te volgen voordat zij in aanmerking komen voor een bijplaatsing.

Nb: i.v.m. privacy is een andere naam en foto gebruikt.