Videoclip K3 in samenwerking met Pleegzorg

11-dec-2019

Studio 100-helden helpen in de zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen en lanceren een nieuwe videoclip K3 in samenwerking met Pleegzorg Nederland. Studio 100 en Pleegzorg Nederland gaan een opmerkelijke samenwerking aan. Onder de noemer Studio100steboven wil Studio 100 helpen om pleegzorg in de kijker te zetten, en zo ook de zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen in Nederland een steuntje in de rug geven, want die zijn erg nodig. Begin december was de kick-off van deze samenwerking waarbij K3 samen met 40 pleegkinderen uit België en Nederland de clip bij het nummer Jij bent mooi van de nieuwe K3-cd Dromen heeft opgenomen. Vanuit Juzt mochten zes pleegkinderen en pleegouders aan de clip meewerken.
Klaasje, Marthe en Hanne over de bijzondere samenwerking: “Wij vinden het fantastisch dat wij hier vandaag de clip Jij bent mooi kunnen opnemen met al deze geweldige kinderen en hun familie. Het is fijn dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen bij de zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen, want die kunnen écht een groot verschil maken!”
De single is vanaf 18 december te beluisteren en de clip met daarin de verschillende pleeggezinnen is vanaf 20 december te zien.

Pleegzorg Nederland zoekt 3.500 nieuwe pleeggezinnen die zich willen openstellen om kinderen kort, lang of af en toe een weekend op te vangen in hun gezin.