Ojee, Kerstvakantie...en nu?

04-dec-2019

De mooie en gezellige feestdagen staan weer voor de deur. De eerste kerstbomen zijn al opgetuigd, de straten zijn mooi verlicht en de spanning voor de naderende feestdagen neemt toe. Zeker bij veel pleegkinderen zijn dit moeilijke dagen en is al die gezelligheid en nabijheid juist lastig. Twee weken vrij, twee weken minder structuur. 
Om dan te kunnen ontladen en toch met het gezin samen te kunnen zijn hebben we wat leuke activiteiten opgezocht voor in de kerstvakantie.
Zondag 29 december spelen o.a. Buurman en Buurman in het Chassé theater en daarnaast is er nog meer voor elke leeftijd.
Voor meer spanning is het klimbos in Bergen op Zoom erg leuk en is de schaatsbaan in Breda ook weer open. Na afloop lekker even aan de warme chocomel.
Het reptielenhuis de Aarde in Breda is open. Hier kun een echte reptiel vasthouden, wie durft?!
Liever een wandeling en lekker uitwaaien? Dat kan op het eiland Tien Gemeten in Zuid-Holland waar je met de veerboot naar toe vaart. Er worden in deze periode diverse activiteiten georganiseerd waaronder een lichtjestocht. Slot Loevestein heeft het thema Floris naar de gelijknamige t.v. serie met een kaarsverlichte rondleiding en de liefhebber kan er stamppot eten. In Drunen is het Dickensfestijn, even terug naar de tijd van toen.
Tot slot staan er heuse dinosaurussen in de Brabant hallen in Den Bosch van 21 december tot en met 5 januari.
Alle activiteiten zijn terug te vinden op Google. Wellicht zit er wat leuks tussen.

Hele fijne dagen en veel plezier!