Zorgoverdracht locatie De Driekant

06-feb-2020

De zorg op Juzt-locatie de Driekant is inmiddels succesvol overgedragen aan de Centrale Zorggroep i.s.m. Stichting Inzet voor Zorg.

De Driekant in Roosendaal was een locatie van Juzt waar crisishulp, zelfstandigheidstraining en een leefgroep ondergebracht waren. We hebben goede afspraken kunnen maken: De Driekant zal als locatie blijven bestaan, de vaste hulpverleners blijven er werken en vooralsnog kunnen die cliënten op dezelfde plek terecht voor hun complexe zorgvraag.  

Het is positief dat de jongeren op De Driekant kunnen blijven wonen en hun begeleiding sinds de overdracht in januari 2020 succesvol is voortgezet. Ook bij de overdracht naar andere organisaties, later dit jaar, tracht Juzt de band cliënt-hulpverlener zoveel mogelijk intact te houden.

Naar aanleiding van deze overdracht danken wij de betrokkenen voor de wijze waarop er in het belang van de jongeren gehandeld is. Daarnaast verzoeken we een ieder om eventuele toekomstige correspondentie gerelateerd aan De Driekant te adresseren aan Stichting Inzet voor Zorg. De contactgegevens hiervan vindt u op hun website.