Winnaars kleurwedstrijd

04-dec-2019

De winnaars van de Juzt kerstkleurwedstrijd zijn bekend. Gisteren kwam een afvaardiging van de Juzt Jongerenraad bijeen. Na een strenge selectieprocedure en zorgvuldige afweging, kozen zij drie winnaars. 

De eerste prijs is gegaan naar Dani (10 jaar). Deze heeft gewonnen omdat de jury de kaart uniek vond. "De sneeuwpop is schattig, normaal zit hij aan de zijkant op een kaart maar nu in het midden en hij springt er echt uit. Wat we ook knap vinden is dat het een 3D kaart is".

De tweede prijs ging naar Yana (11 jaar). "Deze kaart vonden we heel grappig en uniek. Het is een spelletje in een tekening. Je moet goed kijken en dan zie je steeds meer. Het is een speelse tekening."

De derde prijs is voor Chayenne (13). "We hebben deze gekozen vanwege de creativiteit, het mooie kleurverloop en er zit een schattig boompje in verwerkt. Hij is basic, mooi en geeft je een kerstgevoel".

De winnaars krijgen allemaal een presentje en de nummer één wordt onze kerstkaart. Met deze kinderen nemen we persoonlijk contact op om ze te feliciteren met hun prijs. Daarnaast danken we alle kinderen voor hun enthousiaste deelname en de mooie kunstwerkjes. Alle inzendingen zijn momenteel nog te bewonderen in een kleine expo op het Centraal Bureau.