Filter op:
Juzt 08-jan-2020

Juzt stopt met aanbieden PEL Frankrijk

Tot voor kort bood Juzt het PEL Buitenland aan in Frankrijk. Inmiddels is bekend dat de interventie voortgezet wordt bij Praktijk Kobalt. 

Lees meer
Pleegzorg 20-dec-2019

Nieuwsbrief Pleegzorg en gezinshuizen december 2019

In de nieuwsbrief Pleegzorg en Gezinshuizen leest u over de laatste ontwikkelingen, de Week van de Pleegzorg en wat er zoal te doen is in de kerstvakantie. 

Lees meer
Juzt 04-dec-2019

Winnaars kleurwedstrijd

De winnaars van de Juzt kerstkleurwedstrijd zijn bekend!

Lees meer
Juzt 28-nov-2019

Update Juzt-proces

De regio’s West-Brabant Oost (WBO), West-Brabant West (WBW), het ministerie van VWS en Juzt hebben op 26 november jl. opnieuw gesproken over de toekomst van Juzt. 

Lees meer
Juzt 13-nov-2019

Nieuwe Raad van Toezicht en Raad van Bestuur Juzt weer compleet

Per 1 november jl. zijn twee nieuwe Raad van Toezicht leden benoemd. Zij hebben besloten de heer Vincent Schouten aan te stellen als interim voorzitter van de Raad van Bestuur.

Lees meer
Juzt 08-nov-2019

Sluiting laatste AMV-locaties  

Sinds begin 2019 is er sprake van een hogere uitstroom ten opzichte van instroom op AMV-cliënten. Daarom werden afgelopen zomer al de AMV-locaties in Amersfoort, Arnhem en Haarlo gesloten.  Per 1 januari 2020 stopt ook de opvang in de nog resterende AMV-locaties in Breda en Roosendaal.

Lees meer
Pleegzorg 04-nov-2019

Met Juzt Pleegzorg naar NAC

Op vrijdag 1 november beleefde Juzt Pleegzorg een fantastische voetbalavond in het Rat Verlegh Stadion, waar NAC Breda tegen GO Ahead Eagles speelde.

Lees meer
Juzt 30-okt-2019

Sluiting JeugdzorgPlus locatie De Vliethoeve

Vandaag is bekend geworden dat Juzt van plan is om JeugdzorgPlus locatie De Vliethoeve in Kortgene eind van dit jaar te sluiten. De oorzaak hiervan is tweeledig.

Lees meer
Juzt 25-okt-2019

[PERSBERICHT] Gemeenten in West-Brabant: continuïteit van jeugdhulp is allerbelangrijkste

De gemeenten in de jeugdhulpregio's West-Brabant West (WBW) en West-Brabant Oost (WBO), hebben de afgelopen maanden gezocht naar een oplossing voor de financiële problemen bij Juzt. 

Lees meer
Pleegzorg 14-okt-2019

Gratis activiteiten in de Week van de Pleegzorg

Van 30 oktober t/m 6 november wordt voor de 5e keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd. In het kader hiervan worden er allerlei activiteiten aangeboden. Leer hier meer over in dit bericht. 

Lees meer
Pleegzorg 07-okt-2019

Nieuwsbrief Pleegzorg en gezinshuizen oktober 2019

In de nieuwsbrief oktober 2019 Pleegzorg en Gezinshuizen leest u de laatste ontwikkelingen en innovaties. Klik hier om deze te bekijken en vergeet u niet in te schrijven om deze voortaan in uw mailbox te ontvangen.

Lees meer
01-okt-2019

Joggen voor Juzt Pleegzorg tijdens de Bredase Singelloop

Medewerkers van Juzt lopen op 6 oktober tijdens de Bredase Singelloop mee met de Familieloop om aandacht te vragen voor het tekort aan pleeggezinnen. Het zoeken naar pleegouders vraagt voortdurende aandacht, zeker nu er een onbalans dreigt te ontstaan en we te weinig pleeggezinnen hebben waar de kinderen terecht kunnen.

 

Lees meer