Filter op:
11-mrt-2019

Artikel PZC | Vliethoeve helpt jongeren op het rechte pad

Op 8 maart heeft PZC een artikel geplaatst over de Vliethoeve, onze locatie in Kortgene. Samantha de Witte, werkzaam op de Vliethoeve, is hiervoor geïnterviewd. 

Lees meer
01-feb-2019

‘Vergeten’ kinderen op Krabbebossen schitteren in hun eigen film

Van 29 januari tot en met 4 februari is het de week van het 'vergeten kind', met landelijk extra aandacht voor kinderen die opgroeien op jeugdzorglocaties. Het doel is om deze kinderen een stem te geven en minder onzichtbaar te maken in de maatschappij. Acht kinderen die verblijven op Krabbebossen doen mee en schitteren daarom straks in hun eigen film, die komende zondag in première gaat in Pathé Tuschinski te Amsterdam. Ze delen de rode loper met BN-ers als Johnny de Mol en gaan op voor de HVK-Movie Awards. Dat is leuk, spannend en ze hebben er zin in!

Lees meer
Juzt 14-jan-2019

Duimen omhoog voor JIM

Wat is JIM?
Soms kom je het tegen in je werk: een jongere (12-23) met wie het niet goed gaat. Het gaat zelfs zo slecht dat er uithuisplaatsing dreigt. Er speelt al langere tijd een combinatie van problemen, zoals verslavings- of psychiatrische problemen, opvoedingsproblemen of een lichte verstandelijke beperking. Hulpverlening heeft tot nu toe niet mogen baten. 

JIM staat voor ‘Jouw Ingebrachte Mentor’. Bij de start van de hulpverlening wordt de JIM door de jongere zelf gekozen. Dit kan bijvoorbeeld een opa, tante, een bekende van de sportclub of buurvrouw zijn. Deze JIM gaat fungeren als gelijkwaardige samenwerkingspartner van de professionals.

Lees meer
Juzt 31-dec-2018

Veranderingen bij Don Bosco

Op 1 januari a.s zal Juzt afscheid nemen van Don Bosco. Vanaf die datum valt Don Bosco onder Conaction.

 

Lees meer
Juzt 20-dec-2018

Uitnodiging Goodbye Lievenshove

Binnenkort sluit Lievenshove, na 55 jaar, haar deuren. Heb je hier gewerkt of gewoond? Heeft Lievenshove een rol gespeeld in je leven of heb je daar je vak geleerd?

Op zaterdag 6 april 2019 van 15:00 uur - 19:00 uur kun je afscheid komen nemen en herinneringen ophalen met collega’s, oud-collega’s en oud-bewoners.

Lees meer
Juzt 19-dec-2018

Nieuwsbrief Pleegzorg en Gezinshuizen december 2018

In de nieuwsbrief pleegzorg en gezinshuizen december 2018 lees je de laatste ontwikkelingen en innovaties. Klik hier om deze te bekijken en vergeet je niet in te schrijven om deze voortaan in uw mailbox te ontvangen.

 

Lees meer
07-dec-2018

Vrijwilligerswerk goed geregeld bij Juzt Safegroup

Vandaag worden de Safegroup vrijwilligers door Juzt extra in het zonnetje gezet met een presentje, want het is de Nationale Vrijwilligersdag. Onlangs kreeg de organisatie ook het NOV-keurmerk, wat betekent dat vrijwillige inzet goed is geregeld.

Lees meer
Juzt 06-dec-2018

Sint in AMV de Glind

Op 5 december werd op diverse locaties op gepaste wijze een gezellige pakjesavond gevierd. Zo ook in de Glind, waar Juzt alleenstaande minderjarige vreemdelingen opvangt.

Lees meer
Juzt 10-okt-2018

Shire zet zich in voor Juzt-locatie Laanzicht

Afgelopen 5 oktober hebben 30 medewerkers van Shire zich ingezet voor Juzt door bij de locatie Laanzicht te klussen.

Lees meer
Juzt 16-okt-2018

Nieuwsbrief Pleegzorg en gezinshuizen oktober 2018

In de nieuwsbrief Pleegzorg en gezinshuizen oktober 2018 leest u de laatste ontwikkelingen en innovaties. Klik hier om deze te bekijken en vergeet u niet in te schrijven om deze voortaan in uw mailbox te ontvangen.

 

Lees meer
Juzt 11-sep-2018

(Kleuterhuis) de Krabbebossen bestaat 85 jaar

De Krabbebossen bestaat dit jaar 85 jaar. In het kader hiervan zullen er in september diverse activiteiten worden georganiseerd.

Lees meer
Juzt 06-jun-2018

Nieuwsbrief Pleegzorg juni 2018

In de nieuwsbrief Pleegzorg juni 2018 leest u de laatste ontwikkelingen en innovaties. Klik hier om deze te bekijken en vergeet u niet in te schrijven om deze voortaan in uw mailbox te ontvangen.

 

Lees meer