Filter op:
Juzt 13-nov-2019

Nieuwe Raad van Toezicht en Raad van Bestuur Juzt weer compleet

Per 1 november jl. zijn twee nieuwe Raad van Toezicht leden benoemd. Zij hebben besloten de heer Vincent Schouten aan te stellen als interim voorzitter van de Raad van Bestuur.

Lees meer
Juzt 08-nov-2019

Sluiting laatste AMV-locaties  

Sinds begin 2019 is er sprake van een hogere uitstroom ten opzichte van instroom op AMV-cliënten. Daarom werden afgelopen zomer al de AMV-locaties in Amersfoort, Arnhem en Haarlo gesloten.  Per 1 januari 2020 stopt ook de opvang in de nog resterende AMV-locaties in Breda en Roosendaal.

Lees meer
Pleegzorg 04-nov-2019

Met Juzt Pleegzorg naar NAC

Op vrijdag 1 november beleefde Juzt Pleegzorg een fantastische voetbalavond in het Rat Verlegh Stadion, waar NAC Breda tegen GO Ahead Eagles speelde.

Lees meer
Juzt 30-okt-2019

Sluiting JeugdzorgPlus locatie De Vliethoeve

Vandaag is bekend geworden dat Juzt van plan is om JeugdzorgPlus locatie De Vliethoeve in Kortgene eind van dit jaar te sluiten. De oorzaak hiervan is tweeledig.

Lees meer
Juzt 25-okt-2019

[PERSBERICHT] Gemeenten in West-Brabant: continuïteit van jeugdhulp is allerbelangrijkste

De gemeenten in de jeugdhulpregio's West-Brabant West (WBW) en West-Brabant Oost (WBO), hebben de afgelopen maanden gezocht naar een oplossing voor de financiële problemen bij Juzt. 

Lees meer
Pleegzorg 14-okt-2019

Gratis activiteiten in de Week van de Pleegzorg

Van 30 oktober t/m 6 november wordt voor de 5e keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd. In het kader hiervan worden er allerlei activiteiten aangeboden. Leer hier meer over in dit bericht. 

Lees meer
Pleegzorg 07-okt-2019

Nieuwsbrief Pleegzorg en gezinshuizen oktober 2019

In de nieuwsbrief oktober 2019 Pleegzorg en Gezinshuizen leest u de laatste ontwikkelingen en innovaties. Klik hier om deze te bekijken en vergeet u niet in te schrijven om deze voortaan in uw mailbox te ontvangen.

Lees meer
01-okt-2019

Joggen voor Juzt Pleegzorg tijdens de Bredase Singelloop

Medewerkers van Juzt lopen op 6 oktober tijdens de Bredase Singelloop mee met de Familieloop om aandacht te vragen voor het tekort aan pleeggezinnen. Het zoeken naar pleegouders vraagt voortdurende aandacht, zeker nu er een onbalans dreigt te ontstaan en we te weinig pleeggezinnen hebben waar de kinderen terecht kunnen.

 

Lees meer
Juzt 20-aug-2019

Je zomervakantie op de Vliethoeve...

Stel, je bent een jongere en tijdens deze zomer ben je niet met vakantie geweest, maar verbleef je op een van onze JeugdzorgPlus locaties. Hoe zag je zomer er dan uit?

Lees meer
Juzt 22-jul-2019

Interview met Esther Overweter in de Volkskrant

Juzt is de eerste grote jeugdzorgorganisatie die ten onder gaat sinds de jeugdzorg in 2015 is overgeheveld naar de gemeenten. Ligt dat aan de omstandigheden of aan Juzt zelf? ‘Laat onze situatie een wake-upcall zijn’, zegt Esther Overweter in dit artikel in de Volkskrant. 

Lees meer
Juzt 16-jul-2019

Plan gecontroleerde zorgoverdracht Juzt

“We zijn inderdaad bezig met betrokken gemeenten om de mogelijkheden te onderzoeken om onze zorgprogramma’s (voor jeugdigen en vrouwen) en de medewerkers op de juiste/correcte wijze over te dragen aan partijen die de werkzaamheden voor jeugdzorg en vrouwenopvang van ons kunnen overnemen.” Dat zegt Juzt-bestuursvoorzitter Esther Overweter naar aanleiding van berichtgeving, vandaag 16 juli, in BN DeStem en de PZC.

Lees meer
Juzt 11-jul-2019

Juzt ontvangt MEGA Lego-pakket van Hercuton

Bouwbedrijf Hercuton viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Ze organiseerden daarom een leuke publieksactie waarbij Juzt een pakket met reuze Legoblokken heeft gewonnen. 

Lees meer