Vrijwilligerswerk

Juzt is blij met gemotiveerde vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen. Vrijwilligerswerk kan in onze organisatie op vele manieren ingevuld worden.

Wat is vrijwilligerswerk
- werk waarvoor niet wordt betaald;
- werk dat niet beroepshalve wordt verricht;
- werk dat niet concurrerend is met betaald werk;
- werk dat niet meer dan 20 uur in de week beslaat;
- werk dat wel vrijwillig is, maar niet vrijblijvend.

Het werk van vrijwilligers bestrijkt een breed terrein. Voor onze cliënten is het van groot belang dat ze op je kunnen rekenen. Wij verwachten een grote betrokkenheid en het vermogen om goed met mensen om te kunnen gaan.

Iets voor jou?
Als vrijwilliger bij Juzt krijg je de mogelijkheid om zinvol werk te verrichten. Hiermee doe je werkervaring op en verwerf je deskundigheid. Iedereen die vrijwilligerswerk wil doen en minimaal 18 jaar is, is welkom, ongeacht arbeids(on)geschiktheid, nationaliteit, opleiding of ervaring. Het gaat er niet om wie je bent, maar wat je kunt betekenen voor onze cliënten. Het is van groot belang dat je zin in vrijwilligerswerk hebt en er van overtuigd bent dat je een nuttige bijdrage kunt leveren.

VOG
Om vrijwilligerswerk te kunnen doen bij Juzt, is een verklaring omtrent gedrag (VOG) noodzakelijk. Je kan pas beginnen met vrijwilligerswerk, wanneer wij de VOG hebben ontvangen. De kosten voor de VOG (circa € 30,-) worden uiteraard vergoed door Juzt.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk voor Juzt?
Juzt zoekt regelmatig naar enthousiaste vrijwilligers. Kijk voor eventueel openstaand vrijwilligerswerk bij vacatures.

Mocht er op dit moment geen vrijwilligerswerk zijn dat je aanspreekt, stuur dan een brief met je CV naar hrm@juzt.nl en geef duidelijk aan wat voor vrijwilligerswerk je graag zou willen doen.

 
 
We juzt care