Maatschappelijke betrokkenheid

Wij werken graag samen met bedrijven en organisaties die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen. Er zijn daarvoor legio mogelijkheden binnen Juzt.

Juzt staat midden in de maatschappij!
Juzt biedt hulp bij opgroeien en opvoeden. We helpen gezinnen als de ontwikkeling van kinderen of jongeren niet vanzelf gaat. We bieden zowel lichte als intensieve hulp. Dat betekent dat we hulp in de thuissituatie kunnen bieden, maar ook dat we kinderen begeleiden in een pleeggezin of in een leefgroep. Samen met ouders zoeken we naar oplossingen en bouwen we uit wat goed gaat zodat ouders en kinderen zelf weer verder kunnen.

Overleg
Vindt u het als bedrijf belangrijk om uw maatschappelijk betrokkenheid te tonen? Juzt kijkt dan graag samen met u hoe we dit vorm en inhoud geven. U en uw medewerkers kunnen zeker een waardevolle bijdrage leveren om de talenten van onze jongeren verder te ontwikkelen! Uw actieve betrokkenheid kan ingezet worden in de vorm van een gift voor een bepaald project, maar ook een handen-uit-de-mouwen-dag met uw medewerkers op een van onze locaties is mogelijk.
 
Voorbeelden
Diverse organisaties en bedrijven gingen u voor. Zij hebben al tal van prachtige projecten uitgevoerd:
- opknappen van het buitenterrein van Laanzicht in Teteringen;
- van de speelplaats van dagbehandeling het Kloosterplein in Breda;
- herstellen speeltuin de Tweegelanden in Rijsbergen;
- herinrichten activiteitencentrum van de Krabbebossen in Rijsbergen;
- talentenmiddag voor kinderen en jongeren van Juzt in Oosterhout;
- kerstcadeautjes voor jongeren en pleegkinderen in West-Brabant;
- en nog veel meer…….

Samenwerking
Onze jongeren kunnen profiteren van uw inzet en u kunt werken aan; de motivatie van uw personeel, teambuilding, uw maatschappelijke betrokkenheid of uw reputatie. We streven naar langdurige relaties met organisaties en bedrijven, zodat we steeds meer verdieping krijgen in de samenwerking en de contacten tussen uw medewerkers en onze jongeren!

Meer informatie
Informatie over Juzt, de hulpvormen, locaties, kunt u vinden op deze website. In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met u naar mogelijkheden of projecten binnen onze organisatie waarbij we elkaar versterken. Neem gerust contact met ons op: bestuur@juzt.nl of via 076 - 5811211.

Maatschappelijke betrokkenheid

 
 
 
 
We juzt care